Er is geen betere tijd dan het vroege najaar om je wintergarderobe (of die van je kind, of zelfs je huisdier!) een update te geven, en gelukkig staat het perfecte kledingmerk al voor je klaar. Parajumpers! Parajumpers Kids, een Parajumpers pet, je kan het zo gek niet bedenken. Maar waarom nu dit merk? Lees gauw mee!

Op avontuur

Voor het avontuur, voor de jonge mensen die dingen durven, voor het weerstaan van de elementen, dát zijn de idealen waar het merk Parajumpers, dat zijn logo én algehele manifest-inspiratie ontleend aan Amerikaanse vrijheidsidealen en paratroepers, op gebouwd is. Hun voornaamste doel is kleding, en dan vooral jassen, ontwerpen en maken (met hoe zij het aanpakken zou je bijna ‘bouwen’ kunnen zeggen) die ervoor zorgen dat jij bestand bent tegen alle elementen, elk avontuur aankan en er ook nog eens modieus uitziet. Parajumpers ziet namelijk kleding ook als meer dan alleen noodzaak; het is, ook volgens dit kledingmerk, een manier om jezelf uit te drukken en jouw uniekheid te tonen. Parajumpers wil jou de tools bieden om jezelf te gaan zien als het hoofdpersonage in jouw verhaal; op jouw avontuur.

Hoge kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar avonturierskleding voor jezelf of je kind; je kan bij Parajumpers terecht. Alle kleding en jassen die ze produceren zijn gemaakt van kwalitatief goed materiaal; materiaal dat dus gemaakt is om de elementen te weerstaan die jij trotseert. Ook als je daadwerkelijk op avontuur gaat, maar óók als je gewoon je leven leeft; dat is vaak namelijk al avontuur genoeg. Bij een merk als Parajumpers, wat algemene idealen en klantervaring hoog heeft zitten, kan je ervan uit gaan dat je naar huis gaat met een product dat bij jou past, lang meegaat én lang mooi blijft, en dat voor een eerlijke prijs. Een jas waarmee jij en je kids de blits kunnen maken. Eentje die is gemaakt om jou een zelfverzekerd en fijn gevoel te geven, wat wil je nog meer van je kleding?

Kortom, Parajumpers is een merk om in de gaten te houden, zeker deze winter. Hun jassen maken elke garderobe een stukje leuker, zelfs als het een huisdiergarderobe is. De combinatie tussen sterke idealen en vakmanschap maakt dat iedereen met een statement piece naar huis gaat. En, mocht je niet voor jezelf winkelen, gaat iemand anders met een hele gave jas naar huis. Kortom, trakteer jezelf deze winter en geniet ervan!