Tijdens de zomervakantie is het erg lekker om een week of meerdere weken naar het buitenland te gaan. Zo zijn er wereldwijd onwijs veel mooi plekken waar je naartoe kunt gaan voor een onvergetelijke vakantie. In dit artikel leggen we uit wat er te doen is en te zien valt in verschillende Europese landen.

Een vakantie naar Frankrijk

In Frankrijk zijn er onwijs veel mooie plekken te bewonderen. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om naar Parijs te gaan. Parijs is een prachtige stad met een indrukwekkende architectuur en bovendien een levendige sfeer. Als je van plan bent om naar Parijs te gaan dan is het zeer aan te raden om de Eiffeltoren, het Louvre museum en de Notre Dame te bezoeken. Daarentegen zou je eventueel ook naar een camping Frankrijk kunnen gaan. Kies voor een camping in een wijnregio en geniet van de overheerlijke wijnen die hier worden aangeboden. 

Een vakantie naar Oostenrijk

Mocht je graag naar Oostenrijk willen gaan dan is het zeer aan te raden om Wenen te bezoeken. In Wenen heerst een zeer prettige sfeer en architectuur hier is erg bijzonder. Mocht je wat langer op vakantie willen gaan dan zou je eventueel ook nog een aantal dagen in de bergen door kunnen brengen. Je kunt hier zomers genieten van de prachtige natuur en mooie wandelingen maken. Zorg er in dat geval wel voor dat je je wandelschoenen mee neemt. Doe je dit niet dan loop je de kans dat je uiteindelijk flinke blaren op je voeten krijgt en dat is natuurlijk niet prettig.

Mocht je in de winter op vakantie willen gaan dan is camping Oostenrijk ook zeer aan te raden. In Oostenrijk heb je namelijk prachtige skigebieden waar je dagenlang plezier kunt beleven. Houd er wel rekening mee dat een skivakantie behoorlijk duur kan zijn. Zo dien je voor een verblijf te zorgen en bovendien ook ski's te huren en een skipas te kopen. 

Ga naar een van de Canarische eilanden

Je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om naar de Canarische eilanden te gaan. Het is hier gedurende het hele jaar erg lekker weer en de sfeer is erg prettig. Houd er wel rekening mee dat het tijdens het hoogseizoen erg druk kan zijn. Om wat geld te besparen op zo’n reis, is het verstandig om ruim van te voren een boeking te doen. Zo kun je op deze manier honderden euro’s per persoon besparen en dat is prettig.