Wist je dat slimme apparaten in huis niet alleen leuk zijn om te hebben, maar je ook een hoop tijd en energie kunnen besparen? Daarbij zijn slimme apparaten vaak zuiniger, waardoor je ook nog eens minder geld kwijt bent aan de energierekening. Denk bijvoorbeeld aan een modern digitaal alarmsysteem met bewegingssensor of een slimme rookmelder. Met deze coole gadgets is jouw huis helemaal klaar voor de toekomst!

Slim alarmsysteem

Een van de handigste smart gadgets is een alarmsysteem huis. Een slim alarmsysteem is draadloos, gemakkelijk aan te sluiten en simpel te bedienen via een app op jouw smartphone of tablet. Het alarmsysteem is uitgerust met een HD-camera, zodat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat – ook als je zelf helemaal niet thuis bent! Merkt het alarm via een bewegingssensor een verdachte situatie op? Dan krijg je meteen een notificatie op je mobiel of gaat er een geluidsalarm af. Ongewenste indringers houden het hierdoor snel voor gezien! 

Slimme rookmelders

Slimme rookmelders zijn tegenwoordig de ideale oplossing om de woning tegen rook en brand te beschermen. Deze moderne apparaten geven niet alleen een luid alarm als er rook wordt gedetecteerd, maar de rookmelder stuurt ook meteen een notificatie naar jouw smartphone. Heel handig wanneer je zelf niet thuis bent of op vakantie gaat. Op die manier weet jij dus direct wat er speelt en kun je op tijd de hulpdiensten inschakelen!

Robotstofzuiger

Vind jij stofzuigen ook zo’n vervelende klus? Je bent niet de enige! Veel mensen zien er enorm tegenop om een- of tweemaal per week te stofzuigen. In dat geval is een robotstofzuiger echt iets voor jou! Een robotstofzuiger maakt de vloer vrij van klein vuil, zoals bijvoorbeeld broodkruimels en binnengelopen zand. Je hoeft de robotstofzuiger alleen maar aan te zetten, hij doet verder al het werk. Je kunt ook een timer instellen en het apparaat schakelt vanzelf weer uit. Makkelijker kan haast niet!

Slimme lampen

Slimme verlichting in huis maakt jouw leven niet alleen makkelijker, het zorgt ook voor extra bescherming. Inbrekers gaan namelijk het liefst een woning binnen in het donker. Met behulp van slimme verlichting kun je altijd de lampen in huis in- en uitschakelen, ook wanneer je helemaal niet thuis bent. Je bedient de slimme lampen in jouw woning gemakkelijk vanaf een